Nyheder

Støtte til samvær i naturen

Læs mere

Lynge Jakobsen taler på generalforsamlingen

Gæstetaleren på Idrætssamvirkets generalforsamling bliver i år AaBs tidligere sportsdirektør - og spiller - Lynge Jakobsen der vil fortælle om sine 17 fantastiske år i hans hjerteklub og hvad hans tid går med nu.  I dag er Lynge Jakobsen menigt bestyrelsesmedlem i AaB, men ikke længere væk end, at hans afløser Allan Gaarde altid kan ringe eller bede Lynge kigge forbi. Men Lynge Jakobsen er meget andet end AaB.  Han arbejder i dag også med de unge i boligområdet Aalborg Øst, hvor man engagerer børn og unge i foreningerne i området - og ikke kun fodbold. Erfaringer han gerne deler ud af og som sagtens kan bruges som inspiration for andre. Vi husker alle Lynge Jakobsen fra TV, hvor han altid har været god for en lun og rammende bemærkning. Banen er kridtet op til en times spændende underholdende beretning om mange år i det nordjyske foreningsliv.  

Læs mere

Skattefri goder til bestyrelsesmedlemmer

Skattefrie goder til ulønnede bestyrelsesmedlemmer i 2018

Ulønnede bestyrelsesmedlemmer og andre frivillige hjælpere i alle former for foreninger og klubber kan få udbetalt skattefrie godtgørelser, ligesom de ikke skal betale skat af en påskønnelse i form af kontingentfrihed.

Det bliver sværere og sværere at rekruttere bestyrelsesmedlemmer og andre former for frivillige hjælpere til foreningsarbejde. Interessen for honorering af arbejdet med skattefrie godtgørelser og kontingentfrihed er derfor stigende.

Kontingentfrihed

Den nok ældste – og stadig nok mest udbredte – form for påskønnelse af den indsats, som ulønnede bestyrelsesmedlemmer og frivillige hjælpere yder i foreninger og klubber, består mange steder i at fritage dem helt eller delvist for kontingentbetaling. 

Læs mere

Nyheder

Foreningsportal

Hjemmesiden AKTIVfritid er lavet i samarbejde med Idrætssamvirket i Frederikshavn Kommune.

Læs mere

Facebook

Løbearr. og fodboldcup

24 timer logo

 

Skaw Cup

Håndbold- og fodboldcup

Rødspætte Cup logo

 

cup no1 logo

Nyheder fra DIF.dk

Feed ikke fundet.