Nyt fra Center for Kultur og Fritid

Nyt fra Center for Kultur og Fritid

04.07.18

Nr. 2 / April – 2018

Kære folkeoplysende foreninger… Sidste nyt fra Center for Kultur og Fritid

Frederikshavn Kommunes hjemmeside

Frederikshavn Kommune har fået ny hjemmeside, hvilket betyder at linket til booking af offentlige lokaler og linket til indberetning af driftstilskud er ændret. I kan i stedet benytte følgende links.

Indberetning af driftstilskud for frivillige folkeoplysende foreninger – inkl. ansøgning om tilskud til uddannelse af ledere og instruktører: http://frederikshavn.dk/borger/fritid-og-foreninger/forforeninger/ puljer-og-tilskud/tilskud-til-foreninger/

Booking af lokaler – både enkeltstående og sæsonbookinger: http://frederikshavn.dk/borger/fritid-ogforeninger/ for-foreninger/laan-et-lokale/


Husk at regnskab skal sendes senest 1. maj

Folkeoplysende frivillige foreninger skal sende regnskab for 2017 senest 1. maj. Det gøres via winkas. Benyt samme link som når du indberetter driftstilskud. Se ovenfor.


Booking af lokaler i næste sæson

Bookinger til næste sæson kan søges om via Winkas fra 23. marts til 30. april 2018. Alle bookinger bliver behandlet i maj måned, og du kan forvente at få svar på din booking senest 1. juni 2018. Benyt linket som ovenfor.


Lovpligtig CVR og e-boks

Frederikshavn Kommune sender fakturaer til e-boks. CVR-nummer er lovpligtigt for foreninger, der modtager offentlig støtte, herunder også låner offentlige lokaler. Til foreningens CVR-nummer kræves det, at der tilknyttes en e-boks.

Vi opfordrer alle foreninger til at blive ajour på eget CVR-nummer og sikre, at der er adgang til e-boks med NemID. Spørgsmål vedrørende e-boks og CVR-nummer kan rettes til:

Foreningsportal

Hjemmesiden AKTIVfritid er lavet i samarbejde med Idrætssamvirket i Frederikshavn Kommune.

Læs mere

Facebook

Løbearr. og fodboldcup

24 timer logo

 

Skaw Cup

Håndbold- og fodboldcup

Rødspætte CupRødspætte Cup logo 2

 

cup no1 logo

Nyheder fra DIF.dk