Fritidsmessen 2016

Trialation stativ
Det er første gang, at der afvikles en fritidsmesse på samme tid i de tre største byer i Frederikshavn Kommune. Alle foreninger er inviteret indenfor i Sæby Fritidscenter & Hostel, Arena Nord samt Skagen Kultur- & Fritidscenter. Det ser ud til, at mellem 70 og 90 foreninger vælger at deltage.

- Vi er meget tilfredse med antallet af tilmeldinger. Foreningerne har forstået, at det her er en god måde at præsentere deres aktiviteter, og vi kan se, at vi rammer bredt. Hele familien - fra lillebror til bedstemor - kan hente inspiration ved at besøge ét af de tre steder, siger formand Else Schaltz fra Idrætssamvirket i Frederikshavn Kommune, som i samarbejde med Frederikshavn Ungdoms Fællesråd står bag Fritidsmessen.
Arrangørerne glæder sig over, at de tre haller bliver fyldt op med foreninger, men forsøget med at afvikle tre fritidsmesser på én gang bliver kun en succes, hvis der kommer mange gæster. Der er gratis entre fra kl. 10-16, og de yngste børn kan i alle tre haller se frem til at boltre sig på to hoppeborge.
- Det er nemt for borgerne. De skal blot køre til Frederikshavn, Sæby eller Skagen. Alle tre steder er jeg sikker på, at de vil køre hjem med det indtryk, at Frederikshavn Kommune har flere foreninger, end de fleste folk går rundt og tror. Vi spiller ikke kun fodbold og håndbold. Dart, dykning, bridge, frimærker og rollespil er fem eksempler på andre foreninger, som deltager, siger Else Schaltz.
Alle steder bliver der opvisninger og aktiviteter med de deltagende foreninger. Programmerne i de tre byer offentliggøres i slutningen af august. Sikkert er det dog, at Trialaction Team giver opvisning kl. 10 i Skagen, 12.30 i Frederikshavn og 15.00 i Sæby. De deltog tidligere på året i "Danmark har talent" på TV2, hvor de gik videre til liveshows.
Cykeltrial er ekstrem håndtering af to hjul. Det at kunne få en lille cykel til at springe rundt i klipper, over betonrør eller parkens bænke og træstammer giver et naturligt kick, og når det gøres, så tilskuerne tror, at man kan modvirke tyngdekraften er det jo bare ekstra godt. Cykeltrial er en relativ lille sport i Danmark, men ganske stor i andre dele af verden. Trial er balancekørsel, hvor du ikke må berøre jorden med fødderne, når du forcerer en forhindring.
- Vi er glade for, at foreningerne får denne mulighed for at præsentere deres aktiviteter. Det havde de tidligere mulighed for, når skolerne afviklede Foreningernes Dag. Desværre er denne dag blevet afskaffet, så nu tager vi selv initiativ til dette "reklamefremstød", udtaler Else Schaltz.

Nyheder

Foreningsportal

Hjemmesiden AKTIVfritid er lavet i samarbejde med Idrætssamvirket i Frederikshavn Kommune.

Læs mere

Facebook

Løbearr. og fodboldcup

24 timer logo

 

Skaw Cup

Håndbold- og fodboldcup

Rødspætte CupRødspætte Cup logo 2

 

cup no1 logo

Nyheder fra DIF.dk